avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 507 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit Schimbare forma de impozitare la CAEN 7420
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

Schimbare forma de impozitare la CAEN 7420

o firma care are cod CAEN 7420 si este acum micro poate trece la profit doar pentru ca are acest caen??in care sunt incluse servici de consultanta?
Cel mai recent răspuns: Ioan Petru Butariu , Contabil 15:47, 30 Aprilie 2014
Nu se analizeaza obiectul de activitate ci natura veniturilor:

Norme ART. 112^1 Cod fiscal:

Încadrarea în categoria veniturilor din consultanţă şi management se efectuează prin analiza contractelor încheiate şi a altor documente care justifică natura veniturilor.

Dar oricum 7420 este pt. Activităţi fotografice
Ultima modificare: Miercuri, 30 Aprilie 2014
Ioan Petru Butariu, Contabil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Microintrprindere sau 16% impozit claudiustan claudiustan Am infiintat o societate in 2011 cu principalul cod caen 7112-activitati de inginerie si consultanta tehnica legata de aceasta In anul 2012 am inceput ... (vezi toată discuția)
Caen 6202 poate fi platitor impozit pe venit? wwitza wwitza Buna ziua. Am o societate pe consultanta IT si servicii IT. Pot functiona ca societatea platitoare de impozit pe venit? Consultanta (alta decat ceea ce este ... (vezi toată discuția)
Impozit pe venitul microintreprinderilor sau impozit pe profit? lenutaelena4 lenutaelena4 O firma are ca obiect de activitate cod caen 7120- activitati de testare si analize tehnice. Este corect sa fie la impozit pe venitul microintreprinderilor? Nu ... (vezi toată discuția)