Buna ziua.Am si eu nelamurire,am primit prin posta un plic de la judecatoria bucuresti prin care ma anunta urmatoarele,Comunicare de adresa.emisa la data de17 aprilie 2014.Stimate domn in legatura cu dosarul avand datele de identificare de mai sus in calitate de INTERVENIENT ,va comunicam intampinarea si faptul ca in termen de 10 zile de la primirea prezentei comunicari aveti obligatia de a depune raspuns la intinpinare.depuneti documentele solicitate si inscrisurile doveditoare intr-un exemplar pentru istanta si cate un exemplar pentru fiecare parte,cf.art.150NCPC.Nu stiu ce sa fac va rog un rs va multumesc.
Buna ziua!Dvs. trebuie sa raspundeti in 10 zile la intampinarea care vi s-a comunicat.Trebuie sa va formulati o pozitie in sensul ca sunteti sau nu de acord cu ceea ce scrie in intampinare si sa atasati inscrisuri(daca detineti) doveditoare sau sa propuneti probe in sustinerea pozitiei dvs.
Trebuie sa formulati raspuns la intampinarea primita. Probabil este vorba despre o interventie fortata, daca dvoastra nu ati formulat personal nicio cerere in vreun dosar existent.
Este indicat sa prezentati intampinarea si actele atasate unui avocat pentru a indica cu exactitate calitatea in care sunteti introdus in proces, obiectul dosarului....ce aparari, exceptii trebuie sa formulati. Este important sa nu depasiti termenul de 10 zile indicat pt. depunerea raspunsului solicitat.
Raspundeti la intampinare in termenul de 10 zile, asa cum vi s-a specificat in adresa de la judecatorie! Este bine de studiat si dosarul, ca sa vizualizati si cererea introductiva de instanta! Va sfatuiesc sa apelati la serviciile unui avocat daca simtiti ca nu va descurcati cu hartiile si dosarul respectiv!