avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 678 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CIM multinationala
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CIM multinationala

Buna ziua
situatia mea este pe scurt urmatoarea: sunt angajat intr-un holding multinational, oficial compania cu care am semnat CIM este inregistrata in Romania dar in realitate am seful direct si toata ierarhia intr-o companie din alta tara iar restul angajatilor, colegii mei sunt imprastiati in toata Europa de est, salariile sunt stabilite conform mediei pietei din fiecare tara in parte, diferite de la o tara la alta. In CIM la drepturi salariale este trecut doar salariul de baza, pe langa acesta mai primim niste bonusuri care sunt cam 60% din salariu dar care nu apar in CIM si in REVISAL, ar trebui sa apara?
Lucrand direct cu compania din tara respectiva, cu care oficial nu am relatie de munca, poate fi interpretata ca si detasare? daca este detasare se poate interpreta ca aceasta companie face discriminare pe criterii de nationalitate?

Alte discuții în legătură

Desfacere contract munca greenday greenday buna ziua, lucrez la o companie cu cim de 2 ore, cu un salar fix de 170 ron si bonusuri din comisioane.. azi am fost anuntata de unul din sefii mei ca mi ... (vezi toată discuția)
Majorare salariu angajat detasat andreijianu andreijianu As vrea sa va intreb cum anume pot modifica salariul unui angajat detasat pe o perioada de 1 an? Am inteles ca se poate face o modificare a contractului insa ... (vezi toată discuția)
Interzicerea casatoriei/inrudirea de orice fel intre angajatii aceleiasi firme. legala sau nu? C_CRISTINA C_CRISTINA Apreciati legala o decizie interna sau o prevedere in regulamentul intern, prin care patronul sa stabileasca faptul ca este interzisa casatoria sau inrudirea ... (vezi toată discuția)