Sunt casatorita de 18 ani,am un sot bun,dar usor influentabil.Mama lui de cate ori vine la noi ,are o influenta negativa asupra lui.Se baga in viata noastra ,vrea sa stie absolut totul si eu nu suport asta.Se pune sa faca mancare,desi am rugat-o de atatea ori sa nu se mai bage in lucrurile mele,nu-mi place cand mi le lasa unse,sau ma rog ea zica ca le spala.Eu sunt o fire mai pretentioasa,nu suport multe chestii.Sau se pune sa calce rufe,desi stie ca nu-mi place,ne-am certat de atatea ori pe tema asta,i-am interzis sa mai puna mana pe ceva,nu stie sa le faca,sunt atatea lucruri pe care mi le-a stricat,dar isi pune ambitia cu mine si stie ca nu-mi plac treburile facute de ea si atunci ea insista sa ma ajute!!!!Am discutat cu sotul meu,si imi spune ca ce sa-i faca,e batrana.Nu i-am cerut sa o dea la o parte,sau sa nu o respecte,dar atata lucru i-am cerut sa faca diferenta intre mama lui si familia lui.Eu nu am nevoie de ajutor,recunosc sunt incapatanata,nu accept sfaturile ei mai ales cand vin cu un aer de superioritate.Am mai primit sfaturi,dar ea are un obicei sa ma corecteze in tot ce fac,credeti-ma ca am tinut casa pe picioare mai mult singura,sotul fiin plecat in strainatate mult timp,m-am descurcat si cu copilul si nu mi-a trebuit ajutor,nici de la ai mei,dar nici de la ai lui,si nu-l vreau nici acum,m-am obisnuit sa mi le fac singura si la ora actuala,doar sotul nu ma ajuta la treburile casnice.Ce ma deranjeaza cel mai mult,e faptul ca ii gaseste scuza in tot ce face ea si am avut si certuri ,dar le avem numai in perioada cand vine la noi,asta se intampla odata pe an si atunci incep fel si fel de reprosuri,ca sun cheltuitoare,ca sunt prea cocheta,ca ma plimb prea mult,...,dar aceste discutii nu le avem in alta perioada si m-am cam saturat.I-am spus si soacrei de nemultumirile mele si imi spune ca sunt eu prea exagerata.I-am adus sotului vorba de divort,i-am spus ca nu pot sa suport asa ceva si n-are decat sa ramana cu ea.Avem copil de 17 ani,nu stiu ce sa fac,avem o familie frumoasa,ne iubim,cel putin asa cred,ne intelegem,dar repet pana vine doamnasi credeti-ma ca are o mare satisfactie cand stie ca nu-mi place ce face.Dati-mi un sfat,va rog,macar asa pt sufletul meu.