avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 385 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Continuitate in campul muncii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Continuitate in campul muncii

Buna ziua!

Mi-am gasit alt loc de munca si mi-am dat demisia de la actualul loc de munca. Acum sunt in preaviz, care expira la data de 16 mai 2014. Intrebarea mea este:ca sa am continuitate pe "cartea de munca" de la ce data ar trebui incheiat noul contractul de munca cu firma la care ma angajez?

Va multumesc pentru eventualele raspunsuri!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:38, 1 Mai 2014
Pentru a exista continuitate trebuie ca data incetarii c.i.m. = data inceperii activitatii la noul angajator = 16.04.2014
Ultima modificare: Miercuri, 30 Aprilie 2014
Cornel Vasile, Consilier juridic
Va multumesc pentru raspuns si promptitudine!
Va rog sa imi spuneti si care ar fi dezavantajele intreruperii continuitatii pe cartea de munca? In ce sens ma afecteaza?
Multumesc!
Intreruperea nu constituie vechime in munca , stagiu de cotizare la pensie, somaj , sanatate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme incheiere contract de munca tudordan83 tudordan83 Buna ziua, Urmeaza sa imi inchei contractual de munca cu firma actuala si sa semnez pentru o alta firma. Intrebarea mea este: daca exista o pauza de o ... (vezi toată discuția)
Pauza intre locuri de munca Subiect nr.1 Subiect nr.1 Buna ziua, Revin cu o intrebare, care s-a mai postat, dar nu imi e clar. Voi inceta activitatea la actualul loc de munca, perioada de preaviz este cu acordul ... (vezi toată discuția)
Contract de munca fara intrerupere AdelinaAde AdelinaAde Buna ziua , Cate zile din luna ar trebui sa lucrez ca sa nu am intrerupere in contractul de munca ? La locul de munca unde activez lucrurile s-au complicat ... (vezi toată discuția)