avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1540 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Acoperisul blocului
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Acoperisul blocului

Locuiesc la ultimul etaj si ca de fiecare data noua ne revine sarcina sa luam masuri pentru reparatii.
De aceasta data am hotarat sa efectuiez lucrarea dupa care sa dau asociatia In judecata pentru banii care i-am investit.

Ce documente ar trebui sa am pentru a da Asociatia de Locatari In judecata?
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 19:30, 30 Aprilie 2014
In cazul acesta vorbiti cu presedintele asociatiei sau intr-o sedinta de comitet si propuneti-le aceasta solutie, sa va fie achitate doar facturile de materiale.
In cadrul asociatiei se poate face o conventie de prestari servicii cu manopera 0 lei, atasati facturile si chitantele de materiale si astfel acesti bani pot fi repartizati celorlalte apartamente mai putin dv. (parerea mea).
In conventia respectiva angajati-va si o garantie a lucrarii pe o perioada de 5 - 10 ani si ce presupune aceasta garantie.

Cred ca asa ar fi o solutionare cinstita a problemei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am plătit hidroizolația la apartament, dar nimeni (asociația de proprietari sau vecinii) nu vrea să contribuie la plată. sunt hotărâtă să îi dau în judecată, am vreo șansă de câștig? Vika123 Vika123 Buna!! Am facut hidroizolatie la apartament, vecini, presedintele nu vor sa contribuie cu plata.....actele sunt facute pe numele Asociatiei ( asa a zis ... (vezi toată discuția)
cum pot da in judecata asociatia de locatari corinagrecu62 corinagrecu62 Intrucat locuiesc la ultimul etaj, am fosta nevoita sa fac acoperis din tabla cu pod, deoarece nenumaratele reparatii cu carton asfaltat nu au dat randament. ... (vezi toată discuția)
Hidroizolatie de plata! Adriantot Adriantot Un proprietar depune la asociatie o adresa catre presedinte in care arata ca are infiltratii de apa in apartament locuind la ultimul nivel. Anexeaza la acea ... (vezi toată discuția)