avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 335 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... OUG 28/2009
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

OUG 28/2009

SOMAJUL TEHNIC DE 3 LUNI , IN BAZA OUG 28/2009, AFECTEAZA PENSIA SAU NU???
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:21, 24 Iulie 2009
imi cer scuze ca am scris cu majuscule. intentia mea nu a fost sa supar pe cineva, nici sa tip la cineva.
multumesc mult pt raspuns.
de acum voi scrie doar cu litere mici.
:offtopic: Acum ati scris numai cu litere mici! Se mai scrie si cu litere mari, la inceput de propozitie macar.
Exista totusi o contradictie, pe de o parte pt 3 luni nu platesc taxe nici angajatorul, nici salariatul, dar contributiile la asigurarile sociale se calculeaza la nivelul saalriului minim pe tara adica 600. Atunci cine si cum plateste?
Daca OUG nr.28/2009 prevede ca angajatorul nu plateste aceste contributii pe o durata de 3 luni , atunci nu mai vad interesul de a mai pune intrebarea cine le plateste ...;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj tehnic ruxandralider ruxandralider Va rog sa-mi spuneti daca perioada in care am fost in somaj tehnic se pune la vechime. In aceasta perioada contractul de munca a fost suspendat. (vezi toată discuția)
Somaj tehnic gabita2000 gabita2000 Buna ziua, As vrea sa va intreb in primul rand ce inseamna somaj tehnic. Am inteles ca este 75% din salariu? Acest somaj ma afecteaza pe mine in privinta ... (vezi toată discuția)
Conditii somaj tehnic miraj miraj Am o firma de confectii metalice si 6 angajati - ce conditii trebuie sa indeplinesc ca sa beneficieze de somaj tehnic ptr angajati prin rotatie. ce avantaje ... (vezi toată discuția)