avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 253 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Legea gestiunii - sunt indrumat sa semnez aceste hartii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Legea gestiunii - sunt indrumat sa semnez aceste hartii

BUNA ZIUA
Sunt angajat la o benzinarie si astazi am fost indrumat sa semnez niste hartii care sunt referitoare la legea gestiunii 22/1969(mai este valabila sau a fost schimbata)
Intrebarea mea este una simpla este normal sa ma puna sa semnez asa ceva dupa 5 luni de la angajar in conditiile in care mi se retine din salariu 100 de ron lunar.

Atasat am pus si asazisul contract.



Va multumesc


Mamu
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:23, 2 Mai 2014
Da legea este in vigoare, dar nu stim in ce conditii sunteti pus dvs. sa semnati ...
Unde ati atasat asa-zisul contract? :)
@ mamu

1. Daca sunteti angajat ca si gestionar, atunci va trebui sa constituiți o garantie. Constituirea garantiei se face prin contract incheiat in scris.

2. Legea nu prevede in cat timp trebuie incheiat contractul de garantie. In general, contractl de garantie ar trebui sa fie semnat odata cu c.i.m. sau imediat dupa preluarea gestiunii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conflict de muncă: reținere din garanția gestionarului pentru obiecte care nu făceau obiectul gestiunii. unde să ne adresăm cu această problemă? adridalma adridalma Bună ziua! Sotul meu a lucrat 5 ani sofer distribuitor la o fabrică de pâine , in fiecare lună reținându-ise garantie pt. gestiune. Acum cand a ... (vezi toată discuția)
Gestionari - retinere din salariu vali121m vali121m Buna ziua, Ma puteti ajuta cu un raspuns privind urmatoarea situatie: Avem mai multe puncte de lucru in tara si in total un numar de 7 gestionari,ce ... (vezi toată discuția)
Garantie materiala oprita pentru efectuarea preavizului de demisie ioana_bucuresi ioana_bucuresi Buna seara! M-ar interesa in ce conditii care respecta codul Muncii, pot opri o garantie materiala unui angajat ca sa-si efectueze preavizul inainte de ... (vezi toată discuția)