avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 845 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Litigii cu profesionistii
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Litigii cu profesionistii

am aflat ca am fost data in judecata de cei de la salubritate inca n-am primit nimic acasa dar nu stiu de ce am contract la ei de 10 ani mi-am platit datoria lunar n-am intarzieri cerere de valoare redusa obiectul cauzei litigii cu profesionistii ce inseamna acest lucru?|
Cel mai recent răspuns: Dana Fatol , Avocat 22:20, 2 Mai 2014
Buna ziua,

Cererile cu valoare redusa sunt cele in care valoarea cererii, fara a se lua in considerare dobanzile, cheltuielile de judecata si alte accesorii, nu depaseste suma de 10.000 lei la data sesizarii instantei (art. 1025 si urmatoarele din codul de procedura civila)

Gasiti aici mai multe informatii aici [ link extern ]

Succes,

Dana Fatol
Ultima modificare: Vineri, 2 Mai 2014
Dana Fatol, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare suma mica - temei de drept, procedura iancu123 iancu123 conform noului cod de procedura s-a introdus o noua procedura de judecata in cazul recuperarii sumelor mici? (vezi toată discuția)
Recuperare creanta leona777 leona777 buna ziua, sunt administrator la o firma, si as vrea sa stiu o chestier: daca am de recuperat niste bani de la o societate si vreau sa o chem in judecata pe ... (vezi toată discuția)
Celeritate - pretentii sau cerere cu valoare redusa ? traian23 traian23 Buna seara ! Care este cea mai rapida pentru recuperarea unei creante ? Pretentile pe dreptul comuni sau procedurile speciale - cerere cu valoare redusa/ ... (vezi toată discuția)