avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 893 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Se poate trimite plangere la CEDO ref la revizuire ?
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Se poate trimite plangere la CEDO ref la revizuire ?

buna seara va rog sami imi ziceti daca pot trimite la cedo plangere ,referitore la revizuirea dar va rog sa tineti cont ca am trimis si plangere la dosarul de condamnare dar la cererea de revizuire bineinteles sa respins si fond si apel dar nu este motivata respingerea plus ca se vorbeste de atasarea unui dosar al altei persoane cu alta infractiune sunt o gramada de erori in sentinta dar si in decizie sunt aceleasi .
Stimat forumist,

În principiu aș recomanda ceea ce dvs numiți ,,memoriu,,.

Cu stimă

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prescriptie dosar penal amales amales daca fapta a fost comisa in 2007 iar in anul 2012 a fost condamnat dar la dosarul de condamnare sa dispus dijungerea iar in 2011 a inceput urmarirea penala i ... (vezi toată discuția)
Inregistrari dosare z09 z09 as dori sa aflu un dosar daca a fost inregistrat la cedo? a primit avocatul meu comfirmare de primire dar din pacate i s-a pierdut a trecut mai bine de un ... (vezi toată discuția)
Raspuns cedo ContSters257745 ContSters257745 Buna ziua, Am adresat o plangere la CEDO, prin Posta Romana. Estimez ca a ajuns la Curte la sfarsitul lui sep 2014. Stie cineva daca se trimite raspuns ... (vezi toată discuția)