avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 599 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Actele care stau la baza Titlului de proprietate pt ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Actele care stau la baza Titlului de proprietate pt paduri

Buna ziua,
Va rog frumos puteti sa-mi spuneti care sunt actele si actul normative care stau la baza emiterii Titlului de proprietate pentru retrocedarea unei suprafete de padure? Daca Procesul verbal de punere in posesie nu este semnat de beneficiar si de catre persoana de la cadastru actul este valabil si se poate emite Titlul de proprietate si se poate impune plata impozitului pentru suprafata respective de padure? Din masuratorile cadastrale ulterioare rezulta titlurile de proprietate emise depasesc suprafata parcelei pt care au fost emise acestea si cei care raman cu suprafetele incomplete trebuie sa solicite compensarea suprafetei de pe alte parcele?
Cel mai recent răspuns: legalmgm , utilizator 17:54, 3 Mai 2014
Legea nr. 165/2013 privind masurile pentru finalizarea procesului de restituire, in natura sau prin echivalent, a imobilelor preluate abuziv in perioada regimului comunist in Romania a fost publicata in Monitorul Oficial, Partea I, nr. 278, din 17 mai 2013 si intra in vigoare la 3 zile de la publicare.

Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/art...
Follow us: Avocatnetro on Facebook

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotarare pana in 1 martie andrreyutz andrreyutz daca am hotararea irevocabilă pana in 1 martie pot sa iau toti bani sau in rate ? atasez Aceasta prevedere se aplica doar pentru actele administrative ... (vezi toată discuția)
Firme inactive fifi58 fifi58 care este deosebirea intre firme inactivi , si firme cu activitate este suspendata In oct.2013 am suspendat activitatea si totusi in lista cu firme inactivi ... (vezi toată discuția)
Cum pot descoperi un certificat de deces? cosarpavel cosarpavel Instanta solicita prezentarea certificatului de deces al unui cetatean despre care eu stiu doar ca si-a inregistrat propritatea(care ma intereseaza, un loc ... (vezi toată discuția)