avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 157 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Ipoteca apartament cadastru
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Ipoteca apartament cadastru

Buna ziua. Intervin cu acest subiect si cateva intrebari.
1. Fostul administrator care a sustras banii asociatiei nu detine nicio proprietate, locuieste in apartamentul fiicei care face parte din asociatie. Acest apartame t a fost ipotecat prin cadastru. Este corect? Repet, proprietar pe apartament este oo alta persoana, care nici nu locuieste la adresa. Suma sustrasa este mentionata pe lista de intretinere. Este corect acest lucru? Ce legatur are proprietarul cu datoriile asociatiei? Fostl administrator locuieste la adresa fara sa aiba mutatie
Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 12:32, 5 Mai 2014
Buna ziua,
Sunteti confuz in relatarea Dvs.
Ca Admin. a sustras bani - Nu este corect
Ca locuieste la fica sa - E posibil si legal
Ca apartamentul a fost ipotecat e legal si posibil dar nu prin cadastru (??)
Ca Admi. nu are mutatia la adresa - poate nu este legal dar fapta e de importanta minora
Poate ca administratorul a fost proprietar al apartamentului pe care l-a cedat fiicei.
Cred ca discutati de o instituire de privilegiu imobiliar pe apartament si nu de o ipoteca. Privilegiul imobiliar se instituie de catre presedintele asociatiei prin decizia OCPI.
Spuneti ca suma sustrasa este afisata pe lista de plata. Dar unde e afisata, pe apartamentul in discutie, in sarcina acestui apartament ce este acum al fiicei?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ipoteca pe casa de la cadastru? bogdanA2012 bogdanA2012 Buna ziua! In urma unei ne plati a unei persoane la intretinere care a fost administrator de bloc si care a sustras o suma de bani care se afla inca in ... (vezi toată discuția)
Procedura instituire privilegiu imobiliar asociatie de proprietari DanAlyna DanAlyna Buna ziua, In blocul unde locuiesc exista mai multi locatari cu datorii foarte mari la intretinere. Am inteles ca se poate pune privilegiu imobiliar pe ... (vezi toată discuția)
Datorii la intretinere la apartament ipotecat scrichy scrichy Buna dimineata!!! La o asociatie de proprietari exista o restanta destul de mare,la un apartament care este ipotecat la o banca,in urma unui credit luat de ... (vezi toată discuția)