avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 907 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Dobandirea cetateniei romane
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Dobandirea cetateniei romane

Buna ziua,

daca se poate sa ma ajutati cu cateva informatii. Sunt cetateana din RM casatorita cu cetatean roman de 8 ani de zile, si inainte de casatorie am stat 5 ani in Romania la studii. Acuma suntem in Spania, drept pentru care nu prea am timp sa ma duc de atatea ori la Bucuresti, nici un stiu daca este vreo cale sa pot depune dosarul aici la ambasada Romaniei in Madrid. V-as fi foarte recunoscatoare daca mi-ati spune ce acte trebuie sa depun, avand in vedere ca un am nici permis de sedere in Romania acum, in fine, orice fel de informatie mi-ar fi de folos.

Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 18:56, 8 Mai 2014
Va multumesc mult, mi-ati fost de mare ajutor. Am si vorbit la consulat aici si imi voi depune dosarul la Madrid.
Va multumesc inca o data.
Cu placere, succes! :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dobandire cetatenie romana elli31 elli31 Sunt casa torita cu un cetatean roman de 10 ani, de 6 ani am permis de sedere, unde trebuie sa imi depun actele pt cetatenie, tre sa merg la Bucuresti? sau pot ... (vezi toată discuția)
Casatorie cu o persoana siriana Raluca123456789 Raluca123456789 Buna seara Eu si prietenul meu ne-am cunoscut acum vreo 4 ani , eu am mers in Siria sa ii cunosc familia cu 2 ani in urma si am decis sa ne casatorim , insa ... (vezi toată discuția)
Documente expirate - spania lorenabercea lorenabercea buna,am vrut sa ma angajez si mi-am dat seama ca am buletinul expirat si pasaportul il aveam expirat mai demult dar cum nu aveam nevoie de el nu lam ... (vezi toată discuția)