avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Infiintare societate
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Infiintare societate

buna seara. eu si logodnicul meu vrem sa deschidem un magazin de piese auto si trebuie sa incepem de la zero..infiintare firma etc. ma intereseaza cateva chestiuni:
-ar fi vreun avantaj daca deschid firma pe numele meu ? eu am 28 de ani, el 35 si am citit pe undeva ca ar fi unele avantaje pentru tinerii pana in 35 de ani. stiti ceva despre asta?
-care ar fi procedura si daca este mai complicat decat o deschidere de la zero sa cumparam firma altei persoane (o matusa care a avut multi ani un magazin de haine si care vrea sa inchida oricum firma dar ar putea sa ne-o cedeze daca nu ne costa mult)
multumesc mult
Cel mai recent răspuns: IONICA VADUVA , utilizator 08:40, 6 Mai 2014
tinerii pana in 35ani pot infiinta SRL-D si beneficiaza de anumite scutiri/reduceri de taxe in plus au si anumite fonduri ce pot fi acesate special pe acest segment SRL-D , conditiile sunt sa nu ai anumite activitati care te pot exculde de la eligibilitate.
Mult succes

Programul SRL-D, prelungit: Tinerii vor beneficia de sprijin financiar din partea statului pentru a-si dezvolta o afacere inca 7 ani
Cei cu varste de pana la 35 de ani pot aplica pentru a primi un credit nerambursabil de pana la 10.000 de euro in cadrul Programului pentru stimularea infiintarii si dezvoltarii microintreprinderilor de catre intreprinzatorii tineri. Avand in vedere succesul de care s-a bucurat inca de la lansare, acest program a fost prelungit recent de autoritati pana in anul 2020, pentru un numar de cel putin 550 de beneficiari pe an.


Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/art...
Follow us: Avocatnetro on Facebook
Ultima modificare: Marți, 6 Mai 2014
IONICA VADUVA, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare srl-d StrViorel StrViorel Buna ziua, am si eu o intrebare se mai pot inregistra SRL-D din programul pentru tineri nu vreau fonduri as dori sa infiintez o firma pentru beneficiile ... (vezi toată discuția)
Contabilitatea unui srl-d elkecri elkecri Buna ziua, Vreau sa imi deschid un SRL-D si as dori sa stiu daca contabilitatea e la fel ca la orice firma.Care sunt conditiile care trebuiessc indeplinite ... (vezi toată discuția)
Srl-d vs srl anquette anquette Buna ziua sunt medic stomatolog si as dori sa infiintez un srl-d.Nu doresc sa apelez la acel capital de 10000 euro care poate fi primit.vreau doar sa am o ... (vezi toată discuția)