avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 647 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Nelamurire taxa judiciara de timbru
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Nelamurire taxa judiciara de timbru

Buna ziua . Rog respectuos sa ma lamuriti in urmatoarea problema :reclamanta a fost scutita integral de la plata TJT , parata a fost scutita doar la jumatate TJT. procesul s-a terminat cu hotarare de expedient pt ca intr-un final ne-am inteles si am facut o tranzactie consfintita de instanta . Dar la final reclamanta si parata au fost obligate sa-i plateasca bugetului de stat sumele de care au fost scutite la inceput cu INVERSAREA SUMELOR deoarece au cazut in pretentii una fata de cererea celeilalte . Parata a depus cerere indreptare eroare materiala justificand ca doreste sa platesca suma de la inceputul procesului , dar instanta de fond i-a respins cererea conf DISP. ART.18 din OUG 51/ 2008 .Parata doreste sa faca recurs pt inversarea sumelor . CE SANSE SANT SA-I FIE APROBATA INVERSAREA SUMELOR DATORATE BUGETULUI DE STAT ? Sa nu va sup de insistenta mea , dar ieri nu am inteles nimic din raspunsul primit . Mii de multumiri .Este posibil sa nu se tina cont de aceasta dispozitie mentionata anterior ?
Cel mai recent răspuns: carsteaverginica , utilizator 18:22, 14 Mai 2014
raspundeti-mi va rog frumos .
Intervenție moderator


În Forumul Avocatnet.ro nu este permis să aveți mai multe conturi și nici nu este permis să deschideți același subiect de mai multe ori. Dvs. ați postat aceleași subiecte de pe ambele conturi. Vă rog să vă conformați regulamentului și să vă ștergeți unul din cele două conturi.
Voi șterge mesajele dublate.

Din regulamentul de postare în Forum:
Fiecare utilizator este identificat printr-un singur nume de utilizator (user). Înregistrarea sub alt nume a aceleiasi persoane se numeste "clona", aceasta practica nu este acceptata in nicio comunitate online iar consecinta este stergerea tuturor clonelor. Daca ai uitat parola, exista o functie pentru recuperarea ei pe care esti rugat sa o folosesti sau, în cel mai rau caz, poti apela la un administrator care te va ajuta.

www.avocatnet.ro/content/tag...

Mulțumesc anticipat.

Gabriela Pintea
ma iertati doamna gabriela .nu stiu sa sterg contul cu numele ciocarlan mihaela , stergeti-l dumneavoastra va rog frumos .mi l-au facut baietii mei , nu stiu sa-l sterg.
Moderatorii nu au posibilitatea tehnică să șteargă conturi. Logați-vă în forum pe contul ciocarlanmihaela. Apoi mergeți cu mouse-ul în dreapta, sus, în bara neagră, pe numele de utilizator. O să se deschidă următorul meniu:

Profilul meu de utilizator
Date personale
Schimba parola
Newsletter
Alerte forum
Edit cont consultant
Logout

Accesați Date personale și, în stânga, sus, veți găsi următoarea ”listă”:

Informatii personale
(date personale, avatar)
Date personale
Avatar
Schimba parola
Schimba adresa email
Sterge cont - aici veți rezolva problema.
Ultima modificare: Miercuri, 14 Mai 2014
Gabriela Pintea, Consilier juridic
am reusit sa sterg contul si inca odata mii de scuze doamna Gabriela .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme de logare luizaec luizaec Sunt utilizatorul nicole71 si mi-am facut cont in data de 13.05.2009. Am instiintat si o colega despre \"avocatnet\", iar aceasta si-a deschis contul luizaec ... (vezi toată discuția)
Radiere cont avocat net ContSters159916 ContSters159916 Buna ziua, Cum pot sa mi sterg contul de pe avocat.net Multumesc (vezi toată discuția)
Nedumerire podgorescu podgorescu Echipa Avocatnet.ro ma anunta ca adresa mea de mail a fost dezabonata, la cererea mea, prin apasarea butonului de dezabonare. Personal, nu imi amintesc sa fi ... (vezi toată discuția)