avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1377 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Accident
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Accident

Buna ziua ,am si eu intrebare ,astazi am avut un accident pe strada Prelungirea Ferentari intersectie cu strada Bachus si Toporasi
venind dinspre ferentari am oprit la semafor rosu ferentari cu Toporasi plecand la culoarea verde dar fiind nevoit sa opresc la urmatorul semafor deorece nu se pusesera in miscare vehiculele de la semaforul cu strada Bachus
recunosc ca nu am fost incadrat corespunzator nelasand cale libera tramvaiului cand acesta m-a lovit Intentionat deoarece eu eram oprit neavand loc de manevra sa las libera calea trmvaiului .
in momentul impactului eu eram oprit de circa 10 secunde iar tramvaiul nu avea cum satreaca deoarece pe linia lui era oprit un Papuc (dacia)
PS eram stationat si tramvaiul de abea plecase de la semaforul Ferentari cu Toporasi circa 15-20 metri
politia m-a scos vinovat chiar daca am fost stationat iar timpul era suficient ca tramvaiul sa opreasca daca vroia iar viteza nu avea tocmai ce plecase de la semafor 15-20 metri si eu eram deja acolo
multumesc

Alte discuții în legătură

Contestare trecere pe rosu, pv gresit gb2010 gb2010 In urma cu cateva zile, joi dimineata am fost oprit pe sos. Colentina de un echipaj de politie care mi-a spus ca am trecut pe rosu la intersectia Str. ... (vezi toată discuția)
Abuz in functie duta_ionut duta_ionut X-(AZI AM FOST SANCTIONAT INTR-O INTERSECTIE IN CARE PENTRU STRADA DIN CARE IESEAM NU AVEAM SEMAFOR AM FOST SANCTIONAT CU AMENDA DE 70 LEI PENTRU TRECEREA PE ... (vezi toată discuția)
Mi s-a retinut permisul de conducere pentru neacordare trecere pietoni ddaniel4416 ddaniel4416 [b]Buna ziua as dori un sfat sau in caz ca contestatia nu are nici un rezultat pe cineva care ar putea sa se ocupe de recurs .[/b] Va atasez exact plangerea ... (vezi toată discuția)