avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... abuz in functie
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

abuz in functie

X-(AZI AM FOST SANCTIONAT INTR-O INTERSECTIE IN CARE PENTRU STRADA DIN CARE IESEAM NU AVEAM SEMAFOR AM FOST SANCTIONAT CU AMENDA DE 70 LEI PENTRU TRECEREA PE CULOAREA GALBENA A SEMAFORULUI CARE NICI NU EXISTA CI DOAR PENTRU PIETONII CARE TRAVERSEAZA STRADA IN ACELASI SENS CU MINE IAR SEMAFORUL PIETONILOR ERA PE CULOAREA ROSIE IAR MASINILE DE PE STRADA TRANSVERSALA PE CARE SEMAFOARELE EXISTAU AU OPRIT LA CULOAREA ROSIE IAR EU M-AM PUS IN MISCARE SEMNALIZAND SI ASIGURANDUMA CA NU E NICI UN PERICOL IAR CAND AM AJUNS PE TRECEREA DE PIETONI SEMAFORUL PENTRU PIETONI S-A FACUT VERDE PIETONII SARIND RAPID PE TRECERE EU IESIND DE PE TRECEREA PENTRU PIETONI M-A SURPRINS CULOAREA VERDE CHIAR PE TRECERE DAR AM IESIT SI AM ELIBERATO LASAND CALE LIBERA PIETONILOR SA TRAVERSEZE SI CONTINUINDUMI DRUMUL DAR LA 100 DE METRI SI IN CURBA MA OPRESTE UN ECHIPAJ CA AM TRECUT PE CULOAREA ROSIE NEFIIND SEMAFOR ACOLO , VA ROG SA-MI SPUNE-TI AM PROCEDAT CORECT SI POLITIA DACA M-A SANCTIONAT CORECT SAU ACEASTA INSTITUTIE FACE NUMAI ABUZURI DE GENUL TE AMENDEZ CA ASA A VAZUT EL? TIN SA MENTIONEZ CA SUNT SOFER DE AUTOBUZ IAR IN CIRCULATIE SUNT DE 17 ANI FARA NICI UN ACCIDENT CU STIGMA IONUT.X-(X-(X-(

Alte discuții în legătură

Se poate traversa o intersectie pe culoarea galben a semaforului? Corneliuz Corneliuz In vechile coduri rutiere se spunea ca daca esti surprins de culoarea galben,dupa verde, si nu poti opri in timp util (siguranta) poti traversa intersectia. In ... (vezi toată discuția)
Galben intermintent ! rutiera -Christian- -Christian- Buna ziua, ar putea sa ma lamureasca si pe mine cineva cu o problema ? In caz ca avem culoarea rosie la semafor, pentru inainte si stanga, iar pentru dreapta ... (vezi toată discuția)
Semafor in trei culori la trecerea de pietoni? Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Exista asa ceva in legislatia rutiera si anume trecere de pietoni semaforizata cu semafoare obisnuite cu trei culori? Astfel incat cand se pune rosu ... (vezi toată discuția)