avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1201 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Proces verbal de constatare a deteriorarii documentelor
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Proces verbal de constatare a deteriorarii documentelor

Buna,

Sunt proaspat angajata, si din pacate nu am pe nimeni care sa ma ajute. Rugamintea mea este, daca aveti un model de Proces verbal de constatare a deteriorarii complete a documentelor sau a lipsei acestora.

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters320759 , utilizator 20:06, 6 Mai 2014
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces verbal primire echipament de lucru ancaoroian ancaoroian Buna ziua, Ma puteti ajuta cu un model de proces verbal de primire echipament lucru : telefon, laptop , masina? De asemenea as dori sa stiu daca aceste ... (vezi toată discuția)
Model de proces verbal de constatare a ... SasD SasD Bună ziua, îmi puteți arata un model de Proces verbal de constatarea a lipsei documentelor Va mulțumesc! (vezi toată discuția)
Procedura negociere pentru firma cu 2 salariati iuliana26 iuliana26 Buna ziua, Pentru o firma cu 2 angajati care este procedura de negociere conform OUG 72/2017? Care sunt etapele ulterioare negocierii? Va multumesc. (vezi toată discuția)