Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Calcul stagiu cotizare pensie

Buna ziua,
La stagiu de cotizare la pensie imi mai trebuiesc 5 luni.
In cazul in care platesc anticipat pentru cele 5 luni, pot sa-mi depun imediat dosarul de pensionare?

Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 11:25, 7 Mai 2014
Incheiati un contract de asigurare sociala cu Casa de Pensii, puteti plati in avans cele 5 luni necesare dar cererea de pensionare o puteti depune dupa ce se implinesc cele 5 luni de plata a contributiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensionare anticipata morales morales Buna ziua, Tatalui meu ii lipsesc 1 an si 3 luni de cotizatii pentru a se putea pensiona anticipat. Intrebarea mea este, legea permite si plata anticipata a ... (vezi toată discuția)
Pensie anticipata; contract de asigurare sociala igordogg igordogg Doresc sa depun cerere de pensionare anticipata. Legea spune ca pentru a beneficia de pensie anticipata trebuiesc indeplinite conditii privind varsta, stagiul ... (vezi toată discuția)
Data pensionare viky56 viky56 Buna ziua, Ma numesc Victoria Plesca,domiciliata in Bucuresti,sector 3 si va rog daca ma puteti ajuta cu o problema juridica. M-am nascut in 1956 ,3 ... (vezi toată discuția)