avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Plata Hotarari judecatoresti invatamant
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Plata Hotarari judecatoresti invatamant

Buna ziua! As vrea sa stiu si eu daca nu s-au efectuat pe primul trimestrul plata integrala (1/4 din suma totala aferenta a primului trimestru) deoarece nu s-au dat fonduri suficiente la buget pentru HJ cine este responsabil pentru aceasta situatie. In judet sunt doar cateva scoli care nu au platit integral 1/4 din suma cum prevede OUG 103/14.11.2013 si instructiunile MEN. Celelalte scoli, adica majoritatea covarsitoare, au facut plata prin transferarea banilor din semestrul Iv in semestrul I.
Din punctul meu de vedere s-a incalcat executarea hotararilor judecatoresti. Este cineva responsabil?
Cel mai recent răspuns: neoadriana , utilizator 21:36, 18 Ianuarie 2015
Este responsabila scoala, ca nu a calculat corect bugetul.
Bugetul a fot calculat corect dar nu s-au virat sumele corecte de la fisc. Au fost diminuate cu 70 la suta in toate unitatile de invatamant din judet. Numai ca majoritatea scolilor au cerut rectificare si au luat necesarul pe trimestrul I din trimestrul IV. Pe cand la noi nu s-a facut lucrul acesta.
Probabil volum prea mare de munca!
Daca bugetul este corect intocmit si aprobat ca atare, veti primi diferenta in anul in curs. La noi este solicitata reconfirmarea/modificarea trimestrializarii. Nu stiu nici eu mai mult, cum cred ca nu stie nimeni sa va spuna ... Parerea mea e ca dupa alegeri vom astepta si salariile, nu numai hotararile.
Buna ziua,
Daca un cadru didactic nu apare pe hotararea judecatoreasca definitiva, desi in perioada respectiva era angajatul scolii insa doar cu 0.5 norma (si membru de sindicat ), poate fi platit de scoala noastra in baza hotararii judecatoresti de la cealalta scoala pe care este mentionata ?
Daca nu apare in hotarare, nu ii dati. Dv. platiti sumele rezultate din titluri executorii catre reclamanti. Daca omul nu a cerut/reclamat, nu e parte in proces, nu apare in hotarare, deci nu puteti justifica sumele platite.

Alte discuții în legătură

Legea 221/2009 Analatis Analatis Sunt profesor titular la un liceu care, platit per capita elev, are bani sa plateasca diferente de salariu castigate in instanta de sindicatul scolii. Eu sunt ... (vezi toată discuția)
Hotarare judecatoreasca Mihaila Doina Mihaila Doina Buna ziua, Sunt profesor de informatica si educatie tehnologica din judetul Suceava. Am fost profesor titular la Sc. nr. 10 din Suceava, dar am avut ... (vezi toată discuția)
Memoriu isj recuperare drepturi banesti Sorin Mustatea Sorin Mustatea Ar putea cineva sa-mi spuna cum sa imbrac un MEMORIU catre ISJ . Am castigat in instanta dreptul la plata diferentelor banesti conform legii 230/2011. Am depus ... (vezi toată discuția)