avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 706 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Plata Hotarari judecatoresti invatamant
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Plata Hotarari judecatoresti invatamant

Buna ziua! As vrea sa stiu si eu daca nu s-au efectuat pe primul trimestrul plata integrala (1/4 din suma totala aferenta a primului trimestru) deoarece nu s-au dat fonduri suficiente la buget pentru HJ cine este responsabil pentru aceasta situatie. In judet sunt doar cateva scoli care nu au platit integral 1/4 din suma cum prevede OUG 103/14.11.2013 si instructiunile MEN. Celelalte scoli, adica majoritatea covarsitoare, au facut plata prin transferarea banilor din semestrul Iv in semestrul I.
Din punctul meu de vedere s-a incalcat executarea hotararilor judecatoresti. Este cineva responsabil?
Cel mai recent răspuns: neoadriana , utilizator 21:36, 18 Ianuarie 2015
in ce masura cineva care nu a fost inclus pe acele liste ale sindicatului ca parte din proces cum isi poate revendica drepturile...pt ca totusi fiecare s/a constituit parte din aceste procese la initiativa sindicatelor ...in plus cum se pot revendica dreptrui pe care unii nu le primesc pe ambele HJ. respectiv 221 si 330 si altii in aceeasi institutie le primesc?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea 221/2009 Analatis Analatis Sunt profesor titular la un liceu care, platit per capita elev, are bani sa plateasca diferente de salariu castigate in instanta de sindicatul scolii. Eu sunt ... (vezi toată discuția)
Hotarare judecatoreasca Mihaila Doina Mihaila Doina Buna ziua, Sunt profesor de informatica si educatie tehnologica din judetul Suceava. Am fost profesor titular la Sc. nr. 10 din Suceava, dar am avut ... (vezi toată discuția)
Memoriu isj recuperare drepturi banesti Sorin Mustatea Sorin Mustatea Ar putea cineva sa-mi spuna cum sa imbrac un MEMORIU catre ISJ . Am castigat in instanta dreptul la plata diferentelor banesti conform legii 230/2011. Am depus ... (vezi toată discuția)