avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 637 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Memoriu ISJ recuperare drepturi banesti
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Memoriu ISJ recuperare drepturi banesti

Ar putea cineva sa-mi spuna cum sa imbrac un MEMORIU catre ISJ . Am castigat in instanta dreptul la plata diferentelor banesti conform legii 230/2011. Am depus o0 adresa catre Dir. scolii unde am functionat , iar acesta mi-a dat un raspuns din care nu se intelege nimic , asi dori sa inaintez un memoriu catre ISJ , deoarece este singura scoala sin judet care nu a platit . Daca ma poate ajuta cineva ! Multumesc !
Nu va ajuta la nimic memoriul, mai mult, pierdeti timpul. Trebuie sa va adresati Parchetului pentru neexecutarea hotararii judecatoresti.
Dar ar mai trebuii si pasul urmator facut si anume memoriu catre ISJ
ISJ nu poate dispune plata/neplata HJ, este strict treaba scolii.
Ce parti sunt chemate in judecata? Scoala si CL, nu ISJ. ISJ are competenta doar in avizarea statelor de plata, in centralizarea cuantumului sumelor rezultate din hotarari judecatoresti si raportarea acestora la minister. Nu dispune incadrari decat pentru personalul didactic in urma concursului de titularizare si are competente in transformarea posturilor didactice auxiliare.

Prin urmare, dv. trebuie sa rezolvati plata cu scoala, nu cu ISJ. Executorului judecatoresc v-ati adresat? In mod normal asta trebuia sa faceti.
ok ! dar cum ar suna un astfel de memoriu ?
Daca vreti neaparat, un memoriu se redacteaza ca un referat, in care aratati ce va nemultumeste si ce solicitati. Ce asteptari aveti de la ISJ? Nu vor putea sa dispuna nimic, pentru ca nu este de competenta lor.

Aveti aici un exemplu: [ link extern ]
Ultima modificare: Vineri, 16 Mai 2014
elena138, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incalcare metodologie fight_for_justice fight_for_justice Buna ziua! As dori sa va prezint pe scurt urmatoarea problema. Sunt profesor titular si fac o naveta de 30km pana la scoala fara a primi decontarea navetei. In ... (vezi toată discuția)
Se mai poate face ceva legal pentru a-mi recupera postul? Autor Autor Buna ziua! Doresc sa actionez in justitie ISJ-ul si scoala unde am incadrearea pentru refuzul de a ma primi pe post. Am sa expun in mare situatia data si ... (vezi toată discuția)
Contestatie decizie-sanctiune contest_decizie contest_decizie Derularea evenimentelor: 16.05.2014/declaratii depuse la secretariatul scolii si in aceeasi zi [b]sesizare catre Consiliul de administratie din partea ... (vezi toată discuția)