avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 145 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Rol fiscal
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Rol fiscal

un mostenitor de pe un titlu de proprietate are trecut la primarie un teren si o casa pe numele sau, "ARE ROL", plateste impozit de 40 de ani . primaria ii spune totusi sa faca succesiunea dupa defunctul pe al carui titlu se afla pentru a putea construi pe ace teren. Cum i s-a facut rol fiscal atunci?Ce rol are acest rol?

Alte discuții în legătură

Intabulare,iesire din indiviziune dflorian55@yahoo.com dflorian55@yahoo.com Buna seara. In anul 2002 am primit titlu de proprietate pe suprafata de 2ha padure.Mostenitori: 1.Tatal meu(decedat in 1999) 2.O persoana necunoscuta ... (vezi toată discuția)
Urgent ajutor - succesiune irina_irina irina_irina Buna seara.Vreau sa fac cadastru la casa,anexe si silistea casei dar nu am facuta succesiunea dupa parinti ,decedati in 1994 si2004 iar la rol la primarie este ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, dacă un succesibil accepta moștenirea in termenul ... madelena-elena madelena-elena Buna ziua, Dacă un succesibil accepta moștenirea in termenul legal, dar nu aduce la masa succesorala toate bunurile care au aparținut defunctului, de ... (vezi toată discuția)