avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 663 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... Membru in comisia de votare
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

Membru in comisia de votare

Buna ziua!
Daca copilul meu e presedinte sau vicepresedinte in comisia de votare, eu, ca membru al unui partid politic, pot face parte din aceeasi comisie de votare?
Multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: flori54 , utilizator 19:44, 17 Mai 2014
Bine, nu e vorba de mine ci de o situatie care se repeat la fiecare votare in circumscriptia mea si vreau sa stiu daca e legal. Eu stiu ca nu. Dumneavoastra cum stiti?
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Remuneratia presedinti sectii de votare 15 nov 2009/6 dec 2009 ana cata ana cata imi cer scuze daca intrebarea mea nu se regaseste in topicul care ar trebui ,la care s-ar incadra. care este remuneratia unui presedinte al sectiei de votare, ... (vezi toată discuția)
Speta legea electorala ContSters69573 ContSters69573 X este cetăţean român, obţinând cetăţenia română prin acordare la cerere, în anul 1998. Este căsătorit cu A., persoană de cetăţenie română, ... (vezi toată discuția)
Jurist membru in comisia de supraveghere a alegerilor cafea1 cafea1 Buna sara. Poate fi membru al comisiei de supraveghere al alegerilor din 2012 un jurist care face parte dintr-un partid politic? Va multumesc. (vezi toată discuția)