avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 611 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită punerea in executare evacuare
Discuție deschisă în Executare silită

punerea in executare evacuare

Cine evacueaza fostii proprietari, dupa vanzarea imobilului executat silit? Se mai merge in instanta daca acestia nu vor sa predea imobilul de buna voie ? Cine se ocupa de evacuarea fortata ?
Cel mai recent răspuns: Ofelia Teodorescu , Avocat 17:43, 8 Mai 2014
Este necesar sa se formuleze impotriva acestora actiune in evacuare ( daca se foloseste procedura rapida conform noului cod de procedura civila, nu dureaza foarte mult, este necesar insa ca acestia sa fie notificati in prealabil sa elibereze imobilul, prin executor).
Eliberarea silita a imobilului se efectueaza la cererea noilor proprietari catre executorul judecatoresc pt. a pune in executare hotararea judecatoreasca de evacuare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ipostaze ale executarii silite ioanandrei ioanandrei Va rog: in urma unui proces de revendicare , am obtinut o sentinta definitiva si irevocabila in care 3 persoane care ocupa fara nici un titlu imobilul ... (vezi toată discuția)
Intrarea in posesia unui apartament cumparat la licitatie popra popra Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea situatie. Recent am cumparat un apartament scos la licitatie publica in urma unei executari silite, maine ... (vezi toată discuția)
Evacuare din apartament vandut marina987123 marina987123 Va rog sa ma ajutati cu un sfat in urmatoarea problema: Am achizitionat un apartament , iar in contractul de vanzare cumparare a fost trecut un termen de 45 ... (vezi toată discuția)