Poate puteti sa ma ajutati putin cu o idee.
Am depus o contestatie a unui proces verbal de suspendare a permisului,
La aproximativ 12 luni am primit o adresa prin care mi se spunea ca daca eu nu am semnat actele (procesul verbal si plangerea) si nu am depus copia procesului verbal trebuie sa o fac. Daca am facut-o deja nu trebuie sa fac nimic. Se pare ca trebuia sa depun inca o copie a procesului verbal pe care trebuia sa scriu ”conform cu originalul”. Nu am facut asta stiind ca am depus plangerea impotriva procesului verbal semnata si am depus si copia procesului verbal.
Acum am primit o incheiere de la judecatorie prin care se anuleaza cererea formulata de reclamant.
Cand am primit rezolutia aceea a fost inmanata mamei mele. Eu nu am semnat pentru ea. (mama prietena cu postasul).
Incerc sa formulez o cerere de reexaminare insa aveti idee ce sanse am sau cum as putea motiva delasarea mea si nedepunerea la timp a procesul verbal cu mentiunea ”conform cu originalul”?
Orice sfat este binevenit...caci domnii vor sa-mi ia carnetul pe nedrept.
Ar trebui sa mergeti in arhiva sa vedeti dosarul si daca ceea ce v-a pus in vedere instanta este conform lipsurilor din dosar. Asta pt ca s-a intamplat sa mai greseasca, desi nu cred ca e cazul dvs mai ales ca nu ati depus acea copie conforma cu originalul.
Reexaminarea va urmari daca ceea ce a dispus instanta e corect in raport de ceea ce se afla la dosar si nu pt a completa tardiv cererea.