ContSters318277 
	    	Utilizator

ContSters318277 
	    	Utilizator	    

legalmgm 
	    	Utilizator

legalmgm 
	    	Utilizator	    

ContSters320975 
	    	Utilizator

ContSters320975 
	    	Utilizator	    

ContSters320975, utilizator
 ContSters320975, utilizator 	
			~ final discuție ~
 barothistefan	                   

Buna seara. Am  un copil din casnicia anterioara. Am facut sotiei procura la notar pentru scoaterea copilului din tara. Pot sa  o anulez?  (vezi toată discuția)
	                    barothistefan	                   

Buna seara. Am  un copil din casnicia anterioara. Am facut sotiei procura la notar pentru scoaterea copilului din tara. Pot sa  o anulez?  (vezi toată discuția)

geo-vem	                   

Cum se poate anula o procura (imputernicire)facuta la un notariat.Mai exct o societate a imputernicit o persoana si in momentul asta se doreste sa fie ... (vezi toată discuția)
	                    geo-vem	                   

Cum se poate anula o procura (imputernicire)facuta la un notariat.Mai exct o societate a imputernicit o persoana si in momentul asta se doreste sa fie ... (vezi toată discuția)

matrix73	                   

Bună ziua! Am încheiat o promisiune de vânzare pentru un teren în anul 2014 în calitate de mandatar al vânzătorului, având procură specială de ... (vezi toată discuția)
	                    matrix73	                   

Bună ziua! Am încheiat o promisiune de vânzare pentru un teren în anul 2014 în calitate de mandatar al vânzătorului, având procură specială de ... (vezi toată discuția)