avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 634 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Chemarea in garantie a Fondului de Mediu
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Chemarea in garantie a Fondului de Mediu

Mi s-a cerut sa-mi exprim pozitia procesuala fata de cererea formulata de ANAF de chemare in garantie a Administratiei Fondului pentru Mediu (in procesul de recuperare a taxei auto).
Eu nu am nici o treaba cu ei, nu ei mi-au luat banii. Ce sa le raspund?
Cel mai recent răspuns: Cristina Paisa , Avocat 20:17, 11 Mai 2014
Banii ii colecteaza ANAF, dar se duc in conturile Administratiei Fondului pt Mediu. Deci ei va iau banii pana la urma. Puteti sa spuneti ca lasati la aprecierea instantei. Hotararea va fi pronuntata impotriva ANAF si chematei in garantie Fondul de Mediu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa poluare adi_09 adi_09 Cum as putea sa nu mai pierd un termen de judecata pentru cererea de chemare in garantie formulata de ANAF, astfel incat la primul termen sa se discute fondul ... (vezi toată discuția)
Taxa judiciara de timbru - restituire taxa poluare Raduu13 Raduu13 Buna ziua! Cat este taxa judiciara de timbru la un proces de retituire taxa poluare, 39 de lei sau 10% din valoarea taxei? Deasemenea, va rog sa ma ajutati ... (vezi toată discuția)
Refuz de executare a hotararii judecatoresti definitive si irevocabile chaserica chaserica Buna seara, Ptr inceput, daca am gresit sectiunea, imi cer scuze si rog un moderator sa o mute la sectiunea corecta. In regula, problema mea este ... (vezi toată discuția)