avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 548 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Incadrarea in munca si salariul
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Incadrarea in munca si salariul

Incepand cu luna februarie am fost angajat intr-o unitate de invatamat cu 5 structuri (5 unitati scolare) ,cu jumatate de norma, muncitor intretinere, adica repar si intretin tot ce exista in toate cele 5 scoli ( tamplarie, mobilier, instalatii sanitare si electrice,zugraveli, turnat betoane,sudura, si multe altele), cu un salariu de 340 lei.Sunt absolvent de liceu cu diploma de bacalaureat si certificat de calificare in meseria de electromecanic , nu am avut contract de munca pana la acea data dar am lucrat in particular in domeniile mentionate mai sus, la care ma pricep foarte bine.Absolut toti sunt multumiti de activitatea mea, numai eu nu sunt multumit de salariu si de faptul caci este mult de lucru si ar trebui norma intreaga. Am adus la cunostinta conducerii unitatii acest lucru dar dau din umeri, dar nici nu ar dori sa ma piarda. As dori sa-mi spuneti daca exista un cadru legal privind salarizarea si normarea in cazul meu.Deci as dori un salariu mai mare si norma intreaga. Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Uniforma obligatorie/mersul la baie in timpul orelor SperSaAjungJudecator SperSaAjungJudecator Buna seara! Sunt elev in clasa a X-a la un liceu teoretic din Iasi, la profil stiintific. (Nu are vreo relevanta doar am vrut sa ma prezint) In scoala, ... (vezi toată discuția)
Studii medii? angizah angizah Va rog frumos dati-mi o solutie. Am o persoana care a absolvit 4 ani de liceu dar nu are diploma de bacalaureat .Are un certificat de absolvire a liceului ... (vezi toată discuția)
Obtinere brevet de turism cico2cico cico2cico Buna ziua. Obtinerea brevetului pentru functia de Director restaurant, este posibila si daca am terminat 10 clase + Scola profesionala (in alt domeniu decat ... (vezi toată discuția)