In ce termen se poate contesta o demisie fortata, si unde? A fost "smulsa" de directoarea de HR, la ideea ei, in urma trimiterii unui mail, pe 5.04, in care povesteam ca ma supar daca nu sunt promovata si poate sa ma considere in preaviz daca primesc un raspuns negativ de la directorul general. Raspunsul a fost negativ, dar am aflat asta pe 29.04. Asa ca d-na de la HR, mi-a zis ca mai am o zi de preaviz, si sa-mi scriu demisia retroactiv, cu data mail-ului. Am facut asta, in necunostinta de cauza, dar mail-ul nu avea nici o valoare, pt ca nu era semnat de mana. Va rog sa-mi spuneti cat este de ilegal ceea ce a facut doamna de la HR si ce as putea sa-i spun in legatura cu demisia prin constrangere.
Daca ati semnat pe cererea de demisie, nu mai aveti ce sa mai faceti. A semnat cineva cu mana dumneavoastra??
Va pierdeti vremea prin instante.
Cand ati scris asa ceva in mail nu v-ati gandit ca pot fi urmari? Chiar pe perioada acestei crize, nu era cazul sa aveti o asemenea exprimare. Nu uitati ca exista un exces de forta de munca...locuri de munca nu mai sunt. Deci nu mai facem figuri, chiar daca suntem buni.
Iar Directoarea de HR si-a indeplinit atributiile, ca doar pentru asta e platita.
Reangajare
d_ni3l
Am o mica problema, acum 3 zile mi-am dat demisia din compania unde lucram, ultima zi lucrata era ziua de 9-vinerea, iar demisia era datata cu 10-sambata. ... (vezi toată discuția)