gi-jane2 a scris:
Cand ati luat banii erau " banca", acu ca ar trebui sa si dati banii inapoi, sunt " camatari".
Se zice "era banca", dupa "banca" se pune PUNCT, "acu' " sau "acum" nu "acu", "banii sa-i si dati inapoi" nu "sa si dati banii inapoi".
Oricine poate fi rautacios daca este atacat, Gi-Gele..
Intodeauna vor exista nedreptati Gi-Jane.. Treci prin viata si le iei din plin in fata. Am putea iesi la un pahar sa-ti umplu capul de exemple daca vrei.
Nu e vina mea ca nu am mai avut cu ce plati pentru ca:
1. m-am nascut in Romania
2. firma la care lucram a fost falimentata voit de manageri pentru a deschide alta
3. criza financiara s-a instalat din 2008
4. in ianuarie cand m-am reangajat, patronul nu ne-a facut decat contract pe 2 ore, de 300 lei/luna
5. recuperatoarele voiau toti banii si nu vorbeau frumos.
Stiai ca exista si asigurari pentru rau platnici? Acum daca banca si-a recuperat banii de la asiguratori, de ce mai vinde dosarul recuperatorilor sa ma hartuiasca?
E alegerea dvs daca mai dati banii datorati sau nu, e cert ca nu mai luati credit.
M-am adresat unui forum de specialitate pentru a primi informatii nu sfaturi. Cred ca asta am si sugerat sa primesc prin formularea folosita.
Daca voiam sfaturi, ma adresam bunicii. Are o caseta: "Fii cuminte, sa nu bei, sa nu fumezi, sa dai banii inapoi" . Daca vrei, ti-o imprumut.
Abia dupa 4 ani de la ultima actualizare transmisa nu veti mai aparea ca si rau platnic.
"4 ani de la ultima actualizare trimisa" - dar daca vor retrimite din nou anul acesta? Pana cand vor putea retrimite actualizari?