Multumita crizei, dupa ce nu am mai primit 5 luni salariul, am fost nevoit sa cheltui banii de pe 4 surse de creditare. 2 carduri de cumparaturi, un mic credit si o descoperire de salariu.
Asta s-a intamplat in 2008, si am reusit sa platesc doar in cazul celor 2 carduri pana in iunie 2008.
Pana in ianuarie 2012, nu am avut mai mult de 300 lei pe cartea de munca(nu ca nu mi-am dorit mai mult..), si niciunul dintre creditori nu s-a oferit sa-mi ofere solutii realiste pentru a plati restantele. Mentionez ca nu am nimic pe numele meu.
Acum ca am un salariu mai bun, as vrea sa fac un credit pentru casa si nu stiu care sunt pasii, pentru ca inca apar la biroul de credite cu litera G, dintr-o raportare din iulie 2013.
Am mai fost sunat de o firma de recuperaride mai multe domnisoare si fiecare a inceput sa ma ameninte si sa-mi vorbeasca de parca eram prieteni d-o viata, si imi cerea de fiecare data intreaga suma.
Ce pot sa fac? Sau mai pot face prea curand un credit? Cui sa ma adresez?
(As dori sa fiu scutit de lectii morale.. am de recuperat de la firma la care am lucrat 150 milioane si, nu mi-i mai da nimeni pentru ca a dat faliment. Si eu am dat faliment, dar tot trebuie sa dau banii "camatarilor". Banca daca dadea faliment iar eu aveam un cont de economii.. nu-mi mai recuperam in veci banii - asa cum s-a mai si intamplat in Romania)
Daca ati fi in situatia mea sa va sune o pasarica mica si fara pene de la E-OS, si sa va judece si, sa ceara si pe mama si pe tata, de parca ea m-ar fi imprumutat, va asigur ca ati baga-o drept pe unde a iesit!
Saracii astia de la firmele de recuperare, nu fac altceva decat sa hartuiasca, sa injoseasca, in loc sa vina cu solutii reale.
Atat timp cat nu mai pot beneficia de un credit, ce rost mai are sa le platesc? Cu siguranta nu ma va arata pe strada cu degetul Tiriac sau functionarii bancilor.
Dreptul e prescris, de obligat se pare ca nu va pot obliga sa le dati bani , daca sumele erau importante pt creditor, ar fi trebuit sa actioneze pana sa se implineasca termenul de prescriptie.
Cum scap de camatari?
aalleex
Va rog ajutati-ma! Parintii mei au luat bani imprumut de la camatari, le-am dat pana acum dobanzi impresionante si, nereusind sa le platim suma datorata, din ... (vezi toată discuția)