avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 157 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Se poate deschide proces unui medic oftalmolog?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Se poate deschide proces unui medic oftalmolog?

In 2010 am fost operata la ambii ochi , dupa nici 3 luni am avut nevoie de ochelari, iar acum dupa aproape 4 ani sunt mai rau ca si inainte de operatie .Ultima consultatie a fost in decembrie 2013 si mi-a spus ca nu mai are ce sa-mi faca deoarece organismul meu e vinovat, deoarece dupa operatie mi-au ramas cicatrici care imi deformeaza vederea ,mie crescandu-mi dioptriile foarte repede.Problema este ca eu nu vad bine cu ochelarii prescrisi dar nici cu dioptrii mai mari nu vad bine.Eu cel mai tare m-am suparat cand am contactat o clinica din Turcia , am trimis toata documentatia preoperatorie si cea de dupa operatie pana in prezent si concluzia a fost ca nu trebuia sa se intervina chirurgical cu laser iar daca totusi s-a facut sunt 2 explicatii: medicul nu a fost experimentat sau aparatul laser nu a fost performant si am ramas cu cicatricii Singura solutie ar fi o intrventie de implant de lentile care m-ar costa aprox. 5000 eur.As avea vreo sansa sa deschid proces pentru a plati clinica sau medicul ?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:30, 12 Mai 2014
Este hazardat a emite raspuns la obiect ,in conditiile in care nu este cunoscut tabloul dv medical
Un factor esential il reprezinta inclusiv clauzele privitoare la eventuale riscuri/sechele care pot fi precedate de interventia chirurgicala pentru care ati dat acordul sa fiti supus

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cat de bolnav trebuie sa fii pentru a beneficia de ajutorul de handicap...? LazarCristianBogdan LazarCristianBogdan Bunaziua...ma numesc Cristian si as dori sa primesc un raspuns concret la o intrebare(problema) legata de sanatatea mea..la varsta de 8 ani mi sa depistat o ... (vezi toată discuția)
Ochelari de vedere cu prescriptie gresita ionutfm ionutfm Buna ziua, Pe data de 4 aprilie 2018 mama mea a fost la o consultatie oftalmologica. In urma acestui control, s-a ales cu o pereche de ochelari progresivi ... (vezi toată discuția)
Operat din nou la 4 ani megmeg megmeg In urma cu 4 ani am fost lovit de un individ cu pumnul in ochelari. Am ramas cu o pareza de nervi + o cicatrice. Acuma la 4 ani , organismul arunca ata ... (vezi toată discuția)