avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 715 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Subventii la un composesorat - va rog urgent
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Subventii la un composesorat - va rog urgent

Buna. Am un composesorat de padure si pasune si au doua tipuri de venit. Venit economic si venitul din subventii ce primesc de la APIA. La ce pot cheltui venitul din subventii? La sfarsit de an trebuie sa dau dividende la membrii composesoratului dar n-mi ajunge venitul economic pentru asta. Au peste 2 milliarde in cont dar n-am putut da dividende. Va rog acuma am inceput cu composesoratul, ajutati daca puteti.
Multumesc.

Alte discuții în legătură

Bătrâni excluși din composesorat. vă rog ajutați-ne, la cine să mai apelăm? adelutzacj adelutzacj Buna ziua, va scriu in numele mai multor batrani dintr-un sat din Jud Cluj.Aici suntem o comunitate mica si 99 % sunt oameni foarte batrani.Satul detine un ... (vezi toată discuția)
Composesorat - inregistrari contabile tarkanyi tarkanyi Un composesorat de pasuni a folosit o mare parte din subventie pentru curatarea si intretinerea pasunii, lucrarile fiind efectuate de catre membrii ... (vezi toată discuția)
Composesorat ABANA ABANA Composesorat infiintat in 2000,in baza Legii nr.1/2000.Reconstituirea dreptului de proprietate s-a facut in baza cererilor individuale depuse .Anexele 51 si 54 ... (vezi toată discuția)