avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 506 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract comodat PFA
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract comodat PFA

Am o nelamurire. In redactarea unui contract de comodat, este obligatoriu sa se specifice in mod expres datele privitoare la dobandirea titlului de propietate asupra imobilului ce face obiectul contractului ( ex: imobil dobandit prin..., conform..., autentificat la....., titlul de propietate/nr,data fiind inscris in Cartea funciara.....la....) ?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: mishhha , utilizator 12:57, 14 Mai 2014
Obligatorii sunt elementele de identificare a partilor si a imobilului. Consider ca este suficient daca acest contrat este insotit de un extras de carte funciara de informare, acolo putandu-se vedea proprietarul si modul de dobandire al proprietatii.
Totusi, depinde si de forma contractului (act sub semnatura privata sau act autentic).
contractul va fii intocmit sub semnatura privata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pentru incheierea unui contract de comodat este necesar cf pt spatiul respectiv? nicoleta sorina nicoleta sorina Ma intereseaza daca pentru incheierea unui contract de comodat este necesar sa detii certificat de carte funciara pentru spatiul unde se va deschide punct de ... (vezi toată discuția)
Constituire asociatie - contract comodat grunwald grunwald Buna ziua, As dori sa-mi explicati, daca se poate, ce pasi trebuiesc urmati pentru a incheia un contract de comodat, stiu ca exista un tipizat, ma ... (vezi toată discuția)
Atestare antecontract vanzare teren agricol virgil72 virgil72 Pana acum nu am atestat antecontracte ce privesc transmiterea dreptului de proprietate asupra terenurilor agricole, insa, avand in vedere ca este vorba doar de ... (vezi toată discuția)