avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... evaluare-tiparituri vechi
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

evaluare-tiparituri vechi

Buna ziua!
Am niste reviste vechi din 1925 si Codul de procedura penala de pe vremea lui Carol al ii-lea.As vrea sa le vand.
Aveti dv.idee ce institutie imi poate evalua aceste tiparituri?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: CYBORG , utilizator 17:15, 14 Mai 2014
Din moment ce vreti sa le vindeti, informatia de pret este de uz personal.
Apelati la un anticar sau la o casa de licitatii
Da,da, va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. daca am un tablou de corneliu baba, trebuie autentificat? ... ComN ComN Buna ziua. Daca am un tablou de Corneliu Baba, trebuie autentificat? Este semnat pe spate si a fost oferit familiei mele care se numeste Baba. Ce pasi trebuie ... (vezi toată discuția)
Carti de drept vechi DabijaMarius DabijaMarius Pe cine intereseaza vand carti vechi de drept: Tratat de procedura civila de Victor G. Cabere 1928 (legat in piele) Codul Comercial de George T. Ionescu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, detin o casa mostenita de la parinti, iar eu cu fratele ... mrboogie mrboogie Buna ziua, Detin o casa mostenita de la parinti, iar eu cu fratele meu care este coproprietar, vrem s-o vindem. Problema este ca eu sunt de acord s-o vand ... (vezi toată discuția)