avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1646 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... carte de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

carte de munca

stiti cumva cat costa o carte de munca?
Cel mai recent răspuns: Nicoleta Ilea , Consultant resurse umane 13:13, 6 Mai 2009
:offtopic:
Daca dati o adresa macar faceti precizarea corecta unde se afla acest sediu.
scuze !!!!!!!!!! este vorba de ITM Bucuresti - punct evidenta muncii , cu sediul in Bd. Octavian Goga nr. 2, sector 3
anda.i a scris:

scuze !!!!!!!!!! este vorba de ITM Bucuresti - punct evidenta muncii , cu sediul in Bd. Octavian Goga nr. 2, sector 3

:offtopic:
raspunsul e valabil numai daca persoana este din Bucuresti, insa carnetele de munca nu se cumpara de la acest sediu, ci din Pta Amzei de la Directia de Munca :)
La ITM trebuie sa mergeti pentru a primi pe cerea in dublu exemplar viza inspectorului la care firma este arondata.
Aceasta cerere trebuie sa contina numele, data angajarii si functia persoanelor pentru care se achizitioneaza carnetele de munca si datale persoanei care va achiziona carnetele. Modelul il puteti procura de la ITM.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carte de munca -tipizat piticutzii piticutzii la locul de munca angajatorul refuza sa cumpere si sa completeze de anu buni carnetele de munca pe motiv ca, oricum o sa se scoata. sunt angajat de mai bine de ... (vezi toată discuția)
M-am angajat in alta parte si nu stiu nimic de cartea de munca maruska maruska desi nu mai lucrez de 2 luni nu am primit nici un raspuns in legatura cu cartea de munca.nu am putut lua legatura cu reprezentatul firmei,nu mi se raspunde la ... (vezi toată discuția)
Carnetul de munca dee dee dee dee Buna ziua, o intrebare va rog frumos si un raspuns daca se poate. Se mai fac carti de munca? Am inteles ca se vor elibera doar adeverinte care atesta vechimea ... (vezi toată discuția)