avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 371 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Intimat parte civila
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Intimat parte civila

Buna seara!
Sunt intimat parte civila intr-un proces. Am primit doua citatii, dar nu m-am prezentat deoarece jobul nu imi permite. Mentionez ca mai sunt persoane citate la fel ca mine. Doresc sa stiu ce mi se poate intampla daca nu ma prezint si ce solutie exista sa pot sa imi justific absenta. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: dana91 , utilizator 21:36, 14 Mai 2014
Nu vi se intampla nimic rau daca nu va prezentati: nu va bate nimeni, nu va da nimeni afara din tara...
... dar, in functie de obiectul procesului, prin neprezentarea dvs. se poate considera ca nu va intereseaza si atunci reclamantul va putea intoarce in favoarea sa lipsa de reactie a dvs.

Nu aveti nicio scuza pe care sa o puteti invoca. Aveati posibilitatea sa consultati un avocat, sa stabiliti cu acesta limitele reprezentarii in proces; exista posibilitatea, ca in baza contractului semnat cu un avocat, acesta sa se prezinte la proces, iar prezenta dvs. nu va mai fi necesara.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

parat ,proces civil Agapi 14 Agapi 14 Sunt citata ca parata intr- un proces civil,am pus avocat iar decizia tribunalului a fost suspendare pt neprezentarea avocatului paratei. Avocatul a comunicat ... (vezi toată discuția)
Plangere impotriva rezolutiei prim procurorului ContSters145250 ContSters145250 Buna ziua, Va rog sa ma sfatuiti in urmatoarea problema: Un debitor nu vrea sa plateasca facturile de marfa pe motiv ca marfa nu a fost in cantitatea ... (vezi toată discuția)
Proba cu martori teodora2014 teodora2014 Ce se intampla daca sunt citati pentru interogatoriu reclamantii (un numar de 25 de persoane) si nu se prezinta toti la proces? Mentionam ca acestia au un ... (vezi toată discuția)