avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 710 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Litigiu de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Litigiu de munca

pt recuperarea drepturilor salariale de la un angajator, pot face ordonanta plata sau cerere de valoare redusa?daca nu , care este modalitatea?
multumesc



[Mesaj editat - Vă rog să nu mai scrieti exclusiv cu majuscule, nu este regulamentar]
Ultima modificare: Joi, 15 Mai 2014
Gabriela Pintea, Consilier juridic
Formulati o actiune(SCUTITA DE PLATA TAXEI DE TIMBRU)la sectia litigii de munca a tribunalului,solicitand obligarea soc unde ati fost angajat la plata drepturilor salariale restante.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cuantumul taxei judicare de timbru pentru o cerere împotriva casei de pensii ContSters326883 ContSters326883 Se achita o taxa de tibru daca vreau sa chem in judecata casa de pensii MAN ? Daca da care este cuantumul va rog ? (vezi toată discuția)
Divort taxa de timbru ioangaspar1 ioangaspar1 ce taxa trebuie platit la o pensie de 700 ron [Mesaj editat - Vă rog să nu mai scrieti exclusiv cu majuscule, nu este regulamentar] (vezi toată discuția)
Cuantumul taxei judiciare de timbru pentru acþiunea având ca obiect recuperarea taxei de poluare rasca anca rasca anca cat este in prezent valoarea taxei de timbru pentru recuperarea taxei pe poluare? [Mesaj editat - Vă rog să nu mai scrieţi exclusiv cu majuscule, nu este ... (vezi toată discuția)