avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 709 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Casa nationalizata
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Casa nationalizata

Buna ziua revin cu o intrebare la care as dori daca se poate mai multe variante de raspuns.Locuim intr-o casa nationalizata in care 7/8 din casa apartine primariei iar 1/8 unui proprietar mort dar cu mostenitori care locuiesc in Germania,casa e impartita la 3 familii cu chirie iar partea noastra vrem so cumparam.Ce imi recomandati sa fac?multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Casa nationalizata ursu mihaela ursu mihaela Buna seara,locuiesc intr-o casa nationalizata cu chirie impreuna cu inca 2 familii mentionand ca ,casa a fost impartita la 3 familii cu contracte de inchiriere ... (vezi toată discuția)
Dezmembrare in lipsa ursu mihaela ursu mihaela buna seara,ne chinuim de ceva timp cu actele unei case nationalizate care dorim sa o cumparam si in care stam de 30 de ani.Din CFI-ul scos detaliat am aflat ... (vezi toată discuția)
Proces pretentii cu evacuare din casa nationalizata cainebogdan cainebogdan Buna Ziua As avea nevoie de sfaturile dvs. intr-o problema foarte incurcata. Mama mea si eu am locuit intr-o casa nationalizata iar acum nu mai locuieste ... (vezi toată discuția)