avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1302 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... Alegeri Europarlamentare 2014
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

Alegeri Europarlamentare 2014

Buna ziua!
As avea o intrebare la dvs. daca ma puteti ajuta.
Am fost aleasa loctiitor de sectie de votare, dar din motive personale nu voi putea fi in localitate in ziua alegerilor. Ca urmare am fost la BEJ in cursul zilei de ieri (cand am fost anuntata) sa comunic acest lucru si sa le spun ca renunt. Mi s-a spus sa depun o cerere in acest sens si va fi analizata. Astazi am primit un telefon in care mi s-a spus ca daca voi renunta voi fi amendata cu 2500 de lei. As dori sa imi spuneti unde este stipulat acest lucru pentru ca astazi cand voi merge cu cererea sa stiu pe ce pozitie ma aflu.
Va multumesc anticipat pentru raspuns

Alte discuții în legătură

Alegeri vio62 vio62 Bună seara! Am o mare dilemă:un secretar al unei primării poate să fie numit ca președinte al unei secții de votare ? (vezi toată discuția)
Unde votãm pe 10 iunie ? danpaveloiu danpaveloiu În urma lecturării articolului \" Unde votăm pe 10 iunie ?\" - Conform prevederilor legale in vigoare, presedintele si membrii BSV isi vor exprima ... (vezi toată discuția)
Revocarea presedintelui sectie de votare zolimaier zolimaier Buna ziua, Situatia cu care ma confrunt este urmatoarea: am fost numit definitiv in functia de presedinte al unei sectii de votare, iar joi (31.05.2012) am ... (vezi toată discuția)