avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 556 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... Unde votãm pe 10 iunie ?
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

Unde votãm pe 10 iunie ?

În urma lecturării articolului " Unde votăm pe 10 iunie ?" - Conform prevederilor legale in vigoare, presedintele si membrii BSV isi vor exprima optiunea la sectia de votare unde isi indeplinesc atributiile.
Care sunt aceste prevederi legale ( art. din act normativ ) deoarece în 2008, la alegerile locale, nu ni s-a permis să votăm în secţiile unde îndeplineam atribuţii de preşedinţi sau vicepreşedinţi , cum nu ni s-a permis nici părăsirea acestora pentru a vota la secţiile de domiciliu ?
Cel mai recent răspuns: danpaveloiu , utilizator 10:49, 18 Mai 2012
exista acele liste speciale, pe acele liste voteaza cei care sunt in comisie, normal ca nu pot parasi sectia de votare unde sunt numiti
De acord, există aceste liste...., dar... , aşa cum am spus, la alegerile locale din anul 2008 , nu am fost lăsaţi să votăm la secţiile unde eram preşedinţi (vicepreşedinţi) . Asta după ce preşedintele circumscripţiei electorale respective s-a consultat cu preşedintele BEJ . Ne-au invocat art. 3 alin. (3) din L. nr. 67/2004 . Există o prevedere legală prin care ni se dă dreptul să votăm (pe liste săeciale)la aceste secţii ( din afara circumscripţiei electorale în care avem domiciliul ) ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Observator sectie de votare 17mariko 17mariko As dori sa stiu cum pot vota la alegerile locale din localitatea de domiciliu, avand in vedere ca aceasta difera de localitatea unde voi participa ca ... (vezi toată discuția)
Legislatie electorala si informatii generale despre alegeri george-neagu george-neagu Pentru ca suntem in an electoral si intrebarile legate de alegeri (ale celor care ar dori sa candideze sau ale votantilor) sunt din ce in ce mai multe, am ... (vezi toată discuția)
Cum votez? DragosIcleanu DragosIcleanu Sarut mana/Buna ziua.Locuiesc si sunt arondat la o sectie de votare dintr-un sector si sunt membru intr-o sectie de votare a altui sector.Cum votez in aceasta ... (vezi toată discuția)