avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1218 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Cum procedez pentru a anula amenda dupa ce am castigat ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Cum procedez pentru a anula amenda dupa ce am castigat in instanta?

Buna seara.vreau sa va intreb cum trebuie sa procedez pentru a nu mai figura cu amenda la primarie dupa ce,am contestat procesul verbal si am castigat??
Cel mai recent răspuns: bassmafya17 , utilizator 16:35, 17 Mai 2014
Mergeti la Primarie (directia taxe si impozite locale) cu o copie legalizata de pe hotararea definitiva si solicitati ca in baza acelei hotarari judecatoresti sa va radieze amenda de la rolul dvs.
Ultima modificare: Vineri, 16 Mai 2014
Olimpiu DRUȚĂ - Cabinet de Avocat, Avocat
pai pe hotarare scrie cu drept de recurs 15 zile.inseamna ca este definitiva?
Așteptați sa treacă termenul de recurs, iar dacă intimata nu formulează recurs (puțin probabil) procedați cum v-am explicat în mesajul anterior, iar dacă declara după pronunțarea în recurs și veți câștiga, la fel.... iar dacă pierdeți în recurs..... plătiți amenda.
Data viitoare furnizați informații complete..... Altfel veți primi răspuns pe măsura informațiilor furnizate.
multumesc pentru raspunsuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Litigiu de munca deea88 deea88 buna seara! A[quot]m si eu o intrebare. Care sunt demersurile pentru un litigiu de munca? (vezi toată discuția)
Legalizare hotarare judecatoreasca zidaru zidaru Am primit hotararea judecatoreasca prin care fostul angajator e obligat sa imi plateasa drepturile salariale cuvenite in valoare de 13000 lei.Nu este semnata ... (vezi toată discuția)
Recuperare bani de la politia rutiera Livia Costescu Livia Costescu Am castigat un proces impotriva Politiei Rutiere. Solutia irevocabila arata in felul urmator: “Admite plangerea contraventionala formulata de petentul ... (vezi toată discuția)