avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1253 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort

buna ziua,sunt casatorita cu un musulman si se pare ca santem in pragul divortului.De-a lungul casniciei am fost inselata,umilita,batuta dar de dragul copiilor si mai presus de toate frica de a nu ma desparti de ei m-a determinat sa suport tot.Intrebare:la un eventual proces cum pot dovedi toate acestea?pt ca nu am martori, doar familia mea stie ce se intampla si in instanta iti trebuie dovezi nu vorbe,dovezi pe care din pacate nu le am.
Cel mai recent răspuns: sosososo , utilizator 17:17, 17 Mai 2014
Si membrii familiei dvs pot fi martori.
Cati ani de casatorie aveti, sunteti in Romania, cati copii aveti, ce varste au, munciti ?
Procedura de divort este o procedura speciala si, in mod exceptional, pot fi admisi ca audierea ca martori si a persoanelor rude de gradul 1, 2 si 3 (adica parinti, frati, unchi/matusi, veri primari) cu cel ce solicita acest lucru.
da,santem in Romania.O casnicie de 16 ani si doi copii minori: 15 respectiv 3anisori.Lucrez intr-o institutie de mai bine de 10 ani.
o evaluare sau un raport al psihologului ar fi in favoarea mea si a copiilor? pt ca si copiii sunt marcati de relele tratamente ale tatalui lor
Da, puteti solicita instantei sa va incuviinteze o astfel de evaluare.

Puteti sa o efectuati si dvs, ca o proba extrajudiciara.

Alte discuții în legătură

Martori - notar - succesiune medicine_hat2 medicine_hat2 Am de facut o succesiune dupa un unchi care a decedat. Am sa expun, punctual, cateva dintre caracteristicile specifice: 1. unchiul a mai avut doua surori, ... (vezi toată discuția)
Proprietate ocupata cu "forta" si proprietari de drept scosi afara. ContSters327623 ContSters327623 Am un unchi care a primit de la bunicii mei o casa drept mostenire, casa la care a lucrat si investit cam toti din familie, frati, parinti, etc. In urma cu 17 ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. prezentam cazul: a (sot), b (sotie), c (fiu) razvypitesti razvypitesti Buna ziua. Prezentam cazul: A (sot), B (sotie), C (fiu) \"A\" adecedat, B a decedat, fiul ,C la fel \"A\" mai are/a avut 3 frati (unii in viată, alții ... (vezi toată discuția)