Ilie Stanica 
	    	Consultant fiscal

Ilie Stanica 
	    	Consultant fiscal	    

Ilie Stanica, Consultant fiscal
 Ilie Stanica, Consultant fiscal 	
			~ final discuție ~
 mariacatalinas	                   

Acum 10 zile, tatal meu transporta fan cu o furgoneta personala pe DN  fiind insotit de doi prieteni. A fost oprit de un politist care initial a spus ca o sa-i ... (vezi toată discuția)
	                    mariacatalinas	                   

Acum 10 zile, tatal meu transporta fan cu o furgoneta personala pe DN  fiind insotit de doi prieteni. A fost oprit de un politist care initial a spus ca o sa-i ... (vezi toată discuția)

polarbear2	                   

Buna ziua,
Iata care este problema cu care ma confrunt.
Acum 5 zile veneam de la niste rude din Arad iar in localitatea Zam din jud. Deva sunt oprit de ... (vezi toată discuția)
	                    polarbear2	                   

Buna ziua,
Iata care este problema cu care ma confrunt.
Acum 5 zile veneam de la niste rude din Arad iar in localitatea Zam din jud. Deva sunt oprit de ... (vezi toată discuția)

Spin265	                   

Buna ziua. Mergeam prin localitate cu viteza de 80km/h cand de pe contrasens de deplasa un autoturism de politie berlina. Dupa ce am ajuns acasa, fiind din ... (vezi toată discuția)
	                    Spin265	                   

Buna ziua. Mergeam prin localitate cu viteza de 80km/h cand de pe contrasens de deplasa un autoturism de politie berlina. Dupa ce am ajuns acasa, fiind din ... (vezi toată discuția)