avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Doresc sa cumpar o garsoniera-ce ar trebui sa stiu?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Doresc sa cumpar o garsoniera-ce ar trebui sa stiu?

doresc sa cumpar o garsoniera.,dar am inteles ca d-na care o vinde ar avea un contract cu un nepot ceva cu o clauza de intretinere.nu ar putea nepotul sa ma dea in judecata ?
sau nu stiu,sa creeze probleme?
Cel mai recent răspuns: carmenn968 , utilizator 08:48, 19 Mai 2014
Daca doamna are un contract cu un nepot , inseamna ca nepotul este proprietar si doamna nu mai poate sa va vanda garsoniera !
Daca doamna nu este multumita de cum se desfasoara cele stabilite cu nepotul , (este nemultumita de itretineerea pe care o primeste) poate sa anuleze contractul de intretinere cu nepotul. Nu este chiar atat de usor sa o faca, are nevoie de dovezi .
Ce fel de contract:
de vanzare, de inchiriere, de folosinta, ??
Ultima modificare: Luni, 19 Mai 2014
legalmgm, utilizator
va multumesc pentru raspunsurile prompte,ma voi interesa mai indeaproape si voi reveni cu amanunte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa inchiriez garsoniera corinacarstoiu corinacarstoiu Am semnat contractul de vanzare - cumparare cu bunica mea pentru o garsoniera in luna august. Exista in acest contract o clauza care spune ca bunica mea poate ... (vezi toată discuția)
Punerea sub interdictie vallyyy vallyyy Vreau sa ma lamuriti si pe mine cu ceva ....Am un caz in familie in care tatal isi da in judecata fiul(acesta suferind de schizofrenie paranoida) pentru ... (vezi toată discuția)
Buna dimineata ,daca eu impreuna cu tata las prin act de vanzare-cumparare ... gabyss gabyss buna dimineata ,daca eu impreuna cu tata las prin act de vanzare-cumparare 2 imobile,cu clauza de intretinere pe durata vietii pentru amandoi cu drept de ... (vezi toată discuția)