avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 189 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Alegere cod pt activitate in relatia cu o firma din UE
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Alegere cod pt activitate in relatia cu o firma din UE

Buna ziua,
Lucrez pt o firma di UE ce se ocupa de importuri in Romania de materii prime pt industria alimentara. Ma ocup de vanzari (gasire clienti, ofertare produse, incheiere contracte in numele companiei). Produsele se incarca in UE si sunt livrate in curtea clientului- nu sunt descarcate si depozitate intermediar pe teritoriul tarii. Salariul este
Trebuie sa infiintez PFA sau II pt a-i putea factura comision fix pt tranzactiile directe si indirecte (suma fixa)+ bonus+ cheltuieli. M-am gandit la 7022 insa mi s-au cerut documente doveditoare a specializarii in vazari pe care nu le pot furniza
Ce alt cod s-ar potrivi acestei activitati si sa nu presupuna acte doveditoare de studii sau cursuri de igiena alimentara sau alte dovezi ale pregatirii?

Multumesc,
Cel mai recent răspuns: dgnConsulting , Contabil 23:25, 20 Mai 2014
Vezi sectiunea 461, aici ar trebui sa gasesti ce ai nevoie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen comercializare lemne de foc Mihai I Mihai I Buna ziua, Infiintez un srl si intrebarea mea este: Pt comercializare lemne de foc e potrivit codul caen 1629? Astazi am fost la onrc olt si mi-a zis ... (vezi toată discuția)
Buna, lucrez intr-o companie de telecomunicatii, avand salariul ... melisalorena melisalorena Buna , lucrez intr-o companie de telecomunicatii , avand salariul fix si bonusul lunar care este in functie de targetul realizat. Recent s-a primit un e-mail ... (vezi toată discuția)
Factura rosie lipsa GaneaCristian GaneaCristian Buna ziua, sant agent de vanzari la o firma si mi s a zis ca nu am adus factura rosie la firma, in urma acestei acuzatii neintemeiata si fara nici un temei ... (vezi toată discuția)