avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 718 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... eliberare conditionata
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

eliberare conditionata

Buna ziua.sotul meu este incarcerat din 1 octombrie 2013 pentru inselaciune art 215 alin 1 2 3 3 ani i-a dat cu intrarea noului cod penal nu a beneficiat d e nimic deoarece nu i s-a dat maximum pe vechiul cod in fine.el lucreaza ne-am si casatorit in penitenciar la recompensat are evidentieri intrebarea este:CAND POATE SA FACA CEREREA D E ELIBERARE CONDITIONATA LA PEDEAPSA ASTA.multumesc
Cel mai recent răspuns: oanapyty , utilizator 12:43, 20 Mai 2014
Doi ani daca nu munceste. Din acesti doi ani se scad zilele considerate muncite si poate ajunge pana la un an jumate de efectuat. Nu se scade din un an si jumatate.
poi munceste deci la1 a jumate plus zilele castigate poate sa ceara eliberarea:?(

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pedeapsa de 3 ani inchisoare- cat executa? Ana15673 Ana15673 Buna seara vreau sa va întreb soțul meu este arestat si are de executat 3 ani cat din pedeapsa executa . Va multumesc (vezi toată discuția)
Buna seara - durata condamnare AndreeaOle AndreeaOle Tatal meu are de ispasit o condamnare cu executare de 2 ani si 5 luni.imi spuneti va rog cat trebuie sa ispaseasca si daca lucreaza cate zile se scad la ... (vezi toată discuția)
Cerere de eliberare conditionata ioanastudenta ioanastudenta Dupa cat timp si in ce conditii se poate face cerere de eliberare conditionata in cazul unei condamnari definitive de trei ani? (vezi toată discuția)