Va salut. Am nevoie daca se poate de ajutorul d-voastra. Am un site, domeniu turism, unde am inscrise multe unitati de cazare, fara costuri. Site-ul este achizitionat pe persoana fizica si trecut printr-un contract de cesiune pe persoana juridica. Dupa executarea contractului, vreau sa tarifez aceste inscrieri, dar nu stiu daca este necesar un contract intre PJ si cel inscris (Firma / PFA). Este legal ceea ce am facut, referitor la contractul de cesiune? si daca da, ce ma sfatuiti sa fac referitor la tarifare (necesita contract?), ce trec pe factura la serviciul oferit?
O PJ care detine, un mare site romanesc,a facturat prezenta pe site-ul respectiv: \"Administrare pagina pe site-ul www.....ro\" catre un prieten care are o unitate de cazare. A procedat corect, neavand un contract intre site si acesta?
Va rog sa ma ajutati cu sfaturi.
Multumesc anticipat.
Nu puteti taxa folosirea websiteului dvs. decat cu acordul prealabil al celor care au publicat date pe el. Ca altfel public si eu in mod anonim o reclama pentru un hotel din Afumatii din Deal, cui trimiteti factura, mie ca anonim sau hotelului care nu a vrut sa publice reclama contra cost? Aveti insa dreptul sa stergeti datele daca nu platesc.