avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 729 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Legalitate decizie
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Legalitate decizie

Buna ziua
Sunt functionar public la o primarie din Bucuresti as vrea sa va intreb daca este legal de fiecare data cand sunt alegeri sa fiu trimisa obligatoriu impotriva vointei mele ca reprezentant din partea primariei cu amenintari si fara sa fiu platita pentru teaba asta.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 19:28, 22 Octombrie 2014
Buna seara!

Nu este legal. Daca aveti un document scris de la institutie ar fi bine sa-l anulati in instanta.

Asta este singura metoda legala prin care puteti pune capat acestui abuz,

Cu stima.
Va multumesc foarte mult
Buna seara
imi pare atat de rau ca nu putem face nimic cu aceste abuzuri dupa raspunsul dvs. am sollicitat dispozitie iar cu foare multi nervi ni sa raspuns ca le vom primi ni s-au dat si au inceput cu amenintari asupra noasta ca daca nu mergem zburam afara suntem angajati ai statului si suntem amenintati in permanenta si luati cu japca la actiuni politice in conditile in care noi suntem apolitici
va multumesc
si cu ce ii amenintati?Mai exact ce trebuie sa faceti?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere protectia copilului Andees Andees Buna ziua! Am o foarte mare problema. Am lucrat ca bona o perioada pentru o familie si dupa un timp am inceput sa am probleme serioase cu acei oameni,pana s-a ... (vezi toată discuția)
Am fost pacalita....ajutati-ma pavelina pavelina Acum un an am vandut in rate un laptop unei \"prietene\" si mi-a dat 100 euro din 420, urmand ca in 3 luni sa-mi dea si restul de bani. Nu mi i-a dat dupa ... (vezi toată discuția)
Probleme cu vecinii siminaelena siminaelena am o problema destul de serioasa cu vecinii de sus ....i-am rugat de foarte multe ori sa incerce sa nu faca atata galagie sa pot si eu invata...ea umbla cu ... (vezi toată discuția)